Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Matcurlingtornooi

ALGEMEEN

Op maandag 9 december organiseert de sportdienst van 10 tot 16 uur voor de 4de keer een matcurlingtornooi. Voor het eerst zal dit tornooi gespeeld worden in sporthal Laguna (Krommedijk 35, 8300 Knokke-Heist). Deze wordt dan ook omgetoverd tot the place to be om te glijden met schijven.

Bij deze leuke indoor sport is het doel om de curling schijven zo dicht mogelijk bij de roos te glijden en zo de meeste punten te verzamelen. Plezier en spanning zijn daarbij nooit ver weg. Matcurling is dan ook een sport die geliefd is bij zowel dames als heren, bij jong en ervaren. Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben om te kunnen deelnemen.

In de voormiddag worden er voorrondes gespeeld en in de namiddag de plaatsingswedstrijden. Winnen mag, plezier hebben een must!

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor het tornooi kan individueel of per duo. Er kunnen maximaal 25 duo's deelnemen. In de inschrijvingsprijs van € 5 zit een broodje en een drankje voor over de middag.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar matcurling@knokke-heist.be

INDIVIDUEEL / DUO

Het matcurlingtornooi wordt gespeeld per duo (2 tegen 2). Je kan dus inschrijven met je beste buur, familie, vriend en samen deelnemen.

Wie zich liever alleen inschrijft kan dit doen en dan plaatsen we jou samen met iemand anders die individueel is ingeschreven.

Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben om te kunnen deelnemen.

SCHEMA

De eerste wedstrijden starten om 10 uur. Tijdens de voormiddag worden de voorrondes gespeeld en na de middag spelen we de plaatsingswedstrijden.

Winnen mag maar plezier hebben is een must!

CONTACT

Sportdienst Knokke-Heist

E. Verheyestraat 14, 8300 Knokke-Heist

Tel 00 32 (0)50 630.480

Fax 00 32(0)50 630.499

matcurling@knokke-heist.be