Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Energie- en renovatiecoach

Gratis begeleiding om uw HANDELSZAAK energie-efficiënter te maken -> ENERGIECOACH

De energiecoach maakt de handelszaken (horeca, dienstverleners, detailhandel, kleine winkels zoals kruideniers, kappers, bakkers, slagers, …) bewust van de maatregelen die ze kunnen nemen voor meer energie-efficiëntie en/of van het gebruik van hernieuwbare energie. Samen bekijk je welke toestellen je best kunt houden of vervangen en of er eventueel aanpassingen nodig zijn. De energiecoach helpt je energie en dus kosten te besparen. Binnen jouw budget maak je samen de juiste energiekeuzes voor jouw zaak.

De gemeente wil handelszaken alle kansen geven om energie-efficiëntie en het gebruik van hernieuwbare energie in handelszaken te bevorderen. Via een ontzorgingstraject kan de energiecoach handelszaken begeleiden in de zoektocht naar toepassingsmogelijkheden van innovatieve maatregelen en technieken.

Hiervoor heeft de gemeente een intergemeentelijke energiecoach aangesteld, dit in samenwerking met de gemeenten Blankenberge, Jabbeke en Oostkamp en de West-Vlaamse Intercommunale.

De aanstelling van een intergemeentelijke energiecoach werd in het kader van het burgemeestersconvenant opgenomen in het Duurzaam Energieactieplan van het samenwerkingsverband "Lokaal klimaatbeleid Noord-West-Vlaanderen".

De gemeente biedt jou helemaal gratis een professionele energiecoach aan. Deze coach wordt betaald door de gemeente en Europa.

Hij is er enkel om jou te begeleiden, niet om je iets te verkopen!

Alle advies en hulp is volledig vrijblijvend en gratis!

Wil je beroep doen op de ENERGIECOACH?

Maak vandaag nog een afspraak met energiecoach Arvid Vandenberghe via energiecoach@knokke-heist.be of 0477 96 23 38.

Vermeld hierbij duidelijk het adres van jouw handelszaak in Knokke-Heist en de reden waarom je beroep wenst te doen op de energiecoach.

Hoe meer informatie je opgeeft bij de aanvraag, hoe beter de energiecoach zich kan voorbereiden.

De coach maakt vervolgens een afspraak voor een bezoek aan uw handelszaak.

Gratis begeleiding bij de renovatie van je WONING-> RENOVATIECOACH

Kan ik mijn woning energiezuiniger maken? Vervang ik nu best de ramen of plaats ik eerst een nieuwe verwarmingsketel? Ga ik over tot spouwmuurisolatie? En wat zal dit allemaal kosten?

Heel wat Vlamingen zitten immers met onbeantwoorde vragen over het renoveren van hun woning. Sommigen beginnen aan de werken zonder goed na te denken over alle kosten of hebben net extra kosten omdat ze verkeerd geïnformeerd zijn. Anderen gaan uiteindelijk niet over tot renovatie omdat ze te weinig technische kennis of tijd hebben.

De renovatiecoach zet bewoners op het juiste spoor en is een onafhankelijke partner om je renovatie in de goede banen te leiden. Deze begeleiding kan zelfs tot de werken volledig afgelopen zijn. De renovatiecoach maakt onder meer een gedetailleerd renovatieadvies op met een duidelijk stappenplan, vraagt offertes aan en helpt bij het maken van de juiste keuzes.

De gemeenten Ingelmunster, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostrozebeke en Zuienkerke willen renovatie fors stimuleren! Samen hebben ze een renovatiecoach aangeworven die de bewoners zal begeleiden tijdens het traject. Die coach maakt onder meer een gedetailleerd renovatieadvies op met een duidelijk stappenplan, vraagt offertes aan en helpt bij het maken van de juiste keuzes.

Iedereen die zijn of haar woning wil renoveren maakt aanspraak op gratis advies.

De aanstelling van een intergemeentelijke renovatiecoach werd in het kader van het burgemeestersconvenant opgenomen in het Duurzaam Energieactieplan van het samenwerkingsverband "Lokaal klimaatbeleid Noord-West-Vlaanderen".

Wil je beroep doen op de RENOVATIECOACH?

Schrijf je in via deze link.

Vermeld hierbij duidelijk jouw adres in Knokke-Heist en de reden waarom je beroep wenst te doen op de renovatiecoach.

Hoe meer informatie je opgeeft bij de aanvraag, hoe beter de renovatiecoach zich kan voorbereiden.

De renovatiecoach maakt vervolgens een afspraak voor een huisbezoek.

Meer info?