Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

De animatorcursus: het toegangsticket tot een toffe vakantiejob bij Het Speelplein of Vakantieplus

Knokke-Heist biedt tijdens de vakanties Het Speelplein en Vakantieplein aan voor kinderen tot en met 13 jaar. Enthousiaste monitoren ontvangen hen met open armen en zorgen voor de leukste activiteiten en spelletjes. Zo beleven zij dolle pret en kunnen hun ouders met een gerust hart gaan werken. Hiervoor is de gemeente op zoek naar jongeren met relevante ervaring of die in het bezit zijn van een attest animator in jeugdwerk.

Is deze job iets voor jou of ken je de geknipte persoon hiervoor? Alle studenten vanaf 15 jaar kunnen vanaf nu solliciteren. Relevante ervaring of het juiste attest is wel één van de vereisten. Daarom organiseert de gemeente een cursus tijdens de tweede week van de paasvakantie. Een must voor jongeren die graag met kinderen werken en het fantastisch vinden om leuke activiteiten te bedenken. Tijdens deze cursus leren ze om fantasie te gebruiken en zo avontuurlijke spelen te bedenken. Ze leren groepen begeleiden en om te gaan met moeilijke situaties. Naast een leerrijke week, wordt het ook een week om nooit meer te vergeten. Een fantastische ervaring, waar deelnemers vrienden voor het leven maken.

De cursus kost €150 (incl. boordmaaltijd en vieruurtjes, cursus en verzekering), maar inwoners van Knokke-Heist krijgen tot € 20 per cursusdag terug. Er is ook een Uitpas-kansentarief van € 30. Meteen solliciteren? Dat kan hier. Carrièresite (csod.com) Meer info over de cursus of inschrijven? Dat kan hier: Animatorcursus in Knokke-Heist | Knokke Heist

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter