Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

IRONMAN-weekend in Knokke-Heist voor het tweede jaar op rij uitverkocht!

De IRONMAN 5150 Knokke-Heist, Belgium was al even uitverkocht, en nu kunnen we ook melden dat de laatste plekjes voor de IRONMAN 70.3 Knokke-Heist, Belgium weg zijn. Dit betekent dat het IRONMAN-weekend in Knokke-Heist voor het tweede jaar op rij volledig is uitverkocht! Er zijn nog wel enkele Nirvana VIP-pakketten beschikbaar en een beperkt aantal inschrijvingen voor trio’s.

Dit jaar vindt de kwart en halve triatlon plaats op zaterdag 7 en zondag 8 september 2024. Na een spannende en prachtige eerste editie in 2023, zijn we klaar om de wedstrijden in 2024 naar een hoger niveau te tillen. Het zwemonderdeel verplaatst dit jaar van de Noordzee naar Sluis, waar vroeger ook gezwommen werd tijdens de Zwintriatlon. Vanaf daar vertrekken de atleten richting Brugge, door Retranchement. Het fietsparcours eindigt in Knokke-Heist, waar de deelnemers hun fiets achterlaten in de transitiezone en beginnen aan het loopparcours over de dijk in Knokke-Heist.
 

Voor de IRONMAN 5150 Knokke-Heist, Belgium waren Nils Wieduwildt (2:13:12) en Camille Liebaert (2:36:52) de verdiende winnaars. Pieter Heemeryck (3:39:45) en Lucy Buckingham-Hall (4:13:57) wonnen dan weer de IRONMAN 70.3 Knokke-Heist, Belgium. Dit jaar wordt het een age group only race zonder prof-triatleten dus zijn we benieuwd wie de overwinningen in de wacht zal slepen!

Voor meer informatie over het weekend, ga naar knokke-heist.be/ironman.
 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter