Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Zingen doe je natuurlijk met je stem! De stem komt in werking door het trillen van de stembanden. Ook bij het spreken trillen onze stembanden.

Iedereen die van zingen houdt, kan zangles volgen - zowel hoge als lage stemmen.

In de zangles leer je op een goede manier ademen, leer je zowel je spreek- als zangstem goed te gebruiken en leer je je vooral muzikaal uitdrukken via de zang. Leren zingen is je voor een deel ook bewust worden van je eigen lichaam.

Klassiek, musical, kleinkunst, folk, gospel, lichte muziek... Met zang kan je heel breed gaan in muzikale stijlen. In de zangles komen ook duetten, trio's en kwartetten aan bod.

Met zang heb je vele mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld in een koor gaan zingen of je kan je als solist profileren. Jongeren kunnen binnen de academie terecht in het jeugdkoor Rondinella. Volwassenen kunnen terecht in een van de drie volwassenenkoren van Knokke-Heist (Cantic@mare, Kaleo, Voices!).

Wist je dat het wetenschappelijk bewezen is dat zingen de mens gelukkiger maakt? Wist je dat Knokke-Heist een ware korencultuur heeft? Zo is het jeugdkoor Rondinella bekend tot over de landsgrenzen!